Vertrouwde gezichten, nieuwe locatie

Veenendaal - Sinds 1 september 2017 zijn Mark Terlage Uitvaartzorg en Pach Design gevestigd op Parallelweg 30 in Veenendaal.

Vertrouwde gezichten, nieuwe locatie

Dezelfde vertrouwde gezichten en dezelfde flexibele dienstverlening, maar nu op een nieuwe locatie.

Mark Terlage en Maurijn Pach zijn goed bevriend en jaren geleden allebei gestart als zelfstandig ondernemer. ‘In de achterliggende tijd groeiden we beiden van onze zolderkamer af. Op deze nieuwe locatie kunnen we onze werkzaamheden verder professionaliseren en op een laagdrempelige manier mensen ontvangen.’

Het pand biedt voldoende ruimte voor meerdere werkplekken en om het drukwerk uit te breiden en te professionaliseren. De vorige huurders van het kantoorpand waren Willemsen & Wij Hypotheken en Verzekeringen. Zij zijn verhuisd naar De Vendelier 19 in Veenendaal.

Mark Terlage Uitvaartzorg

Recent was Mark Terlage 10 jaar in het vak van uitvaartverzorger. Eerst in dienst en de laatste jaren als zelfstandig ondernemer. Samen met zijn moeder Klasine Terlage doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat elke familie krijgt waar men recht op heeft. ‘Iedere uitvaart verdient zorg.

Pach Design

Maurijn Pach van Pach Design houdt zich bezig met online en offline communicatie en multimedia. U kunt bij Pach Design terecht voor het ontwerpen van logo en huisstijl, webdesign, online marketing, drukwerk, social media en fotografie. Maurijn en zijn collega’s gaan in de dienstverlening verder dan een mooi plaatje en een goed praatje: ‘We ontwikkelen identiteit, verbinding en resultaat. Kortom: doordachte communicatie!’ Benieuwd wat Pach Design voor u kan betekenen?

Neem contact op voor het maken van een afspraak of loop binnen op Parallelweg 30.

Overzicht Contact opnemen

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Bezoekadres: Parallelweg 30, 3903 BC Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.