Waterdicht of -vast drukwerk voor in vochtige ruimtes

Je herkent het vast wel. Je hebt 1.000 visitekaartjes of flyers laten drukken (want dat is lekker voordelig) en nu kom je tot de ontdekking dat het vochtig is geworden omdat je werkgebied of opslag zich bevindt op een vochtige plek. Balen. Lees hieronder de oplossing!

Waterdicht of -vast drukwerk voor in vochtige ruimtes

Er is een oplossing: waterproof papier

Er zijn papiersoorten die kunnen omgaan met een vochtige omgeving. Hieronder zie je een video waarbij we één van onze klanten hebben voorzien van waterbestendig drukwerk voor gebruik op een boot.

Drukwerk voor op een boot: waterproof en bestand tegen verkleuring van de zon

Op een boot is het lastig om drukwerk langere tijd goed te houden. Ook al sla je het drukwerk goed op in een donkere ruimte in het schip of in de boot. Door temperatuurverschil ontstaat er vaak condens of vocht.

Wij hebben de oplossing! Neem contact op!

Drukwerk voor outdoor: waterproof en stevig

Heb je een bedrijf die veel buitenactiviteiten doet, en heb je vak te maken met rommelig en vochtig drukwerk? Naast waterproof kunnen we ook robuust materiaal leveren. Zo blijft jouw drukwerk netjes en komt je boodschap goed over bij je klanten.

Wij hebben de oplossing! Neem contact op!

Wij hebben je oplossing

Zoals je wellicht al hebt gelezen is er veel mogelijk om je drukwerk netjes te houden. Passend bij jouw ‘probleem’ bedenken wij graag een oplossing voor je! Neem contact met ons op.

Overzicht Contact opnemen

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.