Online vindbaarheid met SEO

Online vindbaarheid

Bij online vindbaarheid denk je misschien direct aan Google. En terecht. Google zoeken is één van de belangrijkste zoekmachine waar jouw bedrijf gevonden moet worden.

SEO (organische vindbaarheid)

Google scoort jouw website op bepaalde onderdelen waardoor je hoger of lager in de zoekresultaten verschijnt. Pach Design houdt rekening met SEO (Search Engine Optimalisation) om je website zo goed mogelijk te laten scoren. We zorgen dat de techniek, structuur en de teksten van je website goed leesbaar zijn voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo zodat de zoekmachines gemakkelijk kunnen indexeren wat je te bieden hebt.

SEA (betaald adverteren)

Daarnaast hebben wij ervaring met SEA (Search Engine Advertising). De meest bekende manier van SEA is via Google Ads. Je betaalt om bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen op zoektermen die passen bij jouw onderneming.

Een investering in SEO is eenmalig. Waar 'direct marketing', zoals SEA, zorgt voor direct resultaat, heeft SEO een langere aanlooptijd. SEA heeft resultaat zolang de advertentieperiode loopt, SEO heeft langdurig effect.

Effect naast SEO en SEA

SEO en SEA zijn twee manieren om de conversie via je website te verhogen. Daarnaast kun je organische groei bereiken door je social media kanalen te gebruiken. Lezers van je Facebookbericht, klikken door naar je website, ondernemers zien je post op LinkedIn en lezen verder op je site, nieuwsbrieflezers worden getriggerd door een actie en volgen de link.

Selecteer een andere dienst Contact opnemen

Voorbeelden van deze dienst

De Houtschuur

De Houtschuur

De ambachtsman die alles kan!

De Regt Uitvaartverzorging

De Regt Uitvaartverzorging

Met aandacht en respect.

Mark Terlage Uitvaartzorg

Mark Terlage Uitvaartzorg

Omdat iedere uitvaart zorg verdient.

De Groot Edelgebak

De Groot Edelgebak

Ambachtelijke horecaleverancier.

CCS Energie-Advies

CCS Energie-Advies

Energiesubsidies op maat

Jebedrijfonline.nl

Jebedrijfonline.nl

Onbezorgd werken in de Cloud!

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.