All-roundfish Hoevelaken logo

Webshop - All-Roundfish Hoevelaken

All-Round Fish Hoevelaken - webshop

Website bekijken?

Bekijk live

All-Round Fish Hoevelaken - Webshop - Product detail

Responsive webshop - All-Roundfish - Webdesign Hoevelaken

Nieuwsbrief verzenden - All-Round Fish Hoevelaken

 

All-Round Fish

All-Round Fish is een siervis- en vijverspeciaalzaak in Hoevelaken. Bestaande uit een fysieke winkel en een webshop.

Omdat de oude webshop niet voldeed aan de verwachtingen hebben wij een nieuwe webshop uitgedacht, ontworpen en gebouwd.

Inventarisatie

Een goede webshop of website begint met een goed plan. Hierbij hebben we gekeken naar wat er fout ging in de oude website, wat we kunnen verbeteren, en wat je concurrenten doen. Via deze sessie kregen we al snel een duidelijk beeld hoe te werk te gaan.

Webdesign en interactie

Het ontwerp is gecreëerd op basis van de '4 buyer persona’s’ principe. Een vertrouwd en vernieuwend concept op basis van psychologie en onderzoek naar gebruikers op internet algemeen. Daarnaast is de huisstijl van All-Round Fish aantrekkelijk aanwezig om de gewenste uitstraling en een vertrouwd gevoel te creëren.

Development

Bij het bouwen van de webshop is er gedacht aan waar de bezoekers voornamelijk vandaan komen. Zoekmachines. We verzenden per product slimme en handige informatie mee naar zoekmachines, die hier vervolgens goed mee overweg kunnen.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief is het mogelijk om o.a. producten, afbeeldingen en tips te koppelen in een eenvoudig, beheerbaar systeem.

Bekijk de website van All-Roundfish

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 0318 306 675.