Electro van Ommeren Beachvlaggen

Visitekaartjes - Electro van Ommeren - Communicatiebureau Pach Design

 

Electro van Ommeren

De wit en bruingoed speciaalzaak van de betuwe. Electro van Ommeren staat bekend om de uitstekende service. Ze zijn pas tevreden wanneer hun klanten dat ook zijn en behandelen hun klanten zoals zij zelf ook behandeld willen worden; met aandacht en deskungheid.

Website

Omdat de website erg verouderd was en weinig interactie had hebben we een nieuwe website gerealiseerd. In het ontwerp hebben we gekeken naar een oplossing om producten aan te bieden, zonder dat er veel onderhoud aan de website nodig is. Er is gekozen voor hoofdcategorieën in witgoed, beeld en geluid zodat een bezoeker gemakkelijk bij de gewenste pagina uitkomt op de website én via Google. Omdat Electro van Ommeren zelf een winkel heeft waar ze hun producten aanbieden verkopen ze geen producten via de website.

Offline

Offline hebben we de huisstijl aangepakt in verband met een verhuizing. Naast de corporate huisstijl hebben we ook beachvlaggen voor het nieuwe pand in Ommeren ontworpen.

Bekijk de website live

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 06 34084776.