Website bekijken?

Bekijk live

Elten Logistic Systems

Interne logistiek is belangrijk voor Nederland. Niet alleen omdat Nederland als logistiek hub voor West Europa fungeert maar ook omdat we steeds meer moeten concureren met buitenlandse productiebedrijven. Innovatie is van groot belang om zo voorop te kunnen blijven lopen. Elten Logistic Systems is een bedrijf die u hierin kan helpen.

Voor Elten Logistic Systems hebben we een inventarisatie gemaakt hoe we de situatie op de website konden verbeteren. Meer aanvragen genereren en de vijf verschillende talen goed integreren en laten indexeren per land.

Interaction Design

Het ontwerp van de website is grafisch ingestoken om de doorstroom door de website te bevorderen. Nieuws kan in het beheerbare systeem (CMS) gerelateerd worden aan een product en een project. Ook wanneer een bezoeker op een tablet of telefoon de website bezoekt wordt de vormgeving en/of werking aangepast aan de device.

Techniek en development

Door de techniek is het onder andere in een paar klikken mogelijk om de producten, projecten en het nieuws aan elkaar te koppelen, worden de talen gekoppeld aan de taal van de computer en kunnen formulieren flexibel worden ingezet en aangepast.

Fotografie en videografie

Ook verzorgen we foto- en videografie van de systemen die gebouwd en aangeleverd worden.

Social media

Ook hebben we verschillende kanalen aangemaakt en gekoppeld aan de website. Zo blijft iedereen op de hoogte. Per land en werelddeel is de populariteit per social media kanaal verschillend, dus hebben we ervoor gekozen om Facebook, LinkedIn, Twitter, Google Plus en Youtube te activeren.

Bekijk de website van Elten

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 0318 306 675.