Jumpertrax homepagina Jumpertrax resultaten weergave Jumpertrax Mobile App Jumpertrax Mobile App location view Jumpertrax mobile app, results Jumpertrax newsletter

 

Jumpertrax GPS Tracking

Jumpertrax maakt GPS trackings mogelijk voor particulier en de zakelijke sport branche. Zij blinken uit in de combinatie development en techniek, waardoor zij op een hoog niveau een product op de markt brengen.

Zo kan je via de app de gegevens van je loopronde of mountainbikeroute opslaan en later terugbekijken, speciaal voor de particulier. Zakelijk kunnen wedstrijden worden gevolgd en gekoppeld worden aan TV zenders etc.

Wij mochten een website, app en nieuwsbrief opmaken en bouwen voor een betere gebruiksvriendelijkheid en een uitgedachte strategie zodat de diensten van Jumpertrax perfect op elkaar aansluiten.

Website

Op de website zijn de verschillende diensten van Jumpertrax terug te zien. Naast deze diensten zijn ook geplande evenementen aanwezig, en de foto’s die hierbij gemaakt zijn. Wanneer je inlogt bent op de website zie je je eigen resultaten, foto’s en posities.

Mobiele app

Via de app kan je je eigen track opnemen, en terug bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen snelheid vergelijken met die van een maand terug.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief die verzonden kan worden is er rekening gehouden met de diversiteit aan diensten. Zo kan de nieuwsbrief ingestoken worden voor een algemene nieuwsbrief, een evenement of juist voor de resultaten die je hebt gereden/gelopen tijdens een evenement.

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 0318 306 675.