Klaproos Tuinen Website, Webdesign

Projecten van Klaproos Tuinen

Website bekijken?

Bekijk live

Klaproos Responsive website

Ontwerp en drukwerk van spandoek en flyers voor Klaproos Tuinen

Fotografie Klaproos Tuinen

Project-fotografie Klaproos Tuinen

Fotografie Klaproos Tuinen

Fotografie Klaproos Tuinen

Fotografie Klaproos Tuinen

Fotografie Klaproos Tuinen

Fotografie Klaproos Tuinen

Klaproos Tuinen

Ontdek tuinarchitect en hovenier Klaproos Tuinen. Voor het echte buitenleven hebt u niet meer nodig dan uw eigen tuin.

De vraag was duidelijk. Klaproos Tuinen was niet meer tevreden met hun huidige website. Ze vroegen of wij die konden verbeteren en of we ideeën hadden om meer dynamiek en interactie te creëren. De opdracht is naar tevredenheid gerealiseerd waarna er meer opdrachten ontstonden. Inmiddels hebben we veel voor Klaproos Tuinen kunnen betekenen.

Webdesign

Voordat we begonnen met de website hebben we gekeken wat belangrijke aspecten zijn binnen deze branche. Opvallende conclusies werden gedaan en samengevoegd tot één geheel. Het ontwerp is ingestoken op verschillende manieren, zodat een bezoeker, via welke pagina hij ook op de website komt, de website in getrokken wordt. Alle aspecten op de website zijn aan elkaar verbonden. De diensten communiceren met de projecten en andersom. En dat alles in een makkelijk te beheren CMS én responsive voor een goede weergave op mobiel en tablet.

Printwerk

Ook offline communicatie kan effectief zijn. Helemaal voor Klaproos Tuinen die regelmatig op beurzen staat en voortdurend unieke acties heeft.

Fotografie

De tuinen/ projecten die gerealiseerd zijn door Klaproos Tuinen staan op de website. Gekoppeld aan een dienst en woonplaats. Wij verzorgen hiervoor de foto's. Foto's van projecten voor op de website en social media. Daardoor heb je perfecte afbeeldingen die aansluiten met het uiteindelijke formaat en laadtijd van je website.

Bekijk de website van klaproos tuinen

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 0318 306 675.