Maandtaak logo

 

Website bekijken?

Bekijk live

Leerlingen overzicht

Methode

 

Maandtaak

Maandtaak is een digitale methode voor wereldoriëntatie in het basisonderwijs en is voornamelijk opgebouwd rond de vakgebieden aardrijkskunde, geschiedenis en natuur.

Logo en website

Het succes van Maandtaak is te danken aan de website. Leerling en leerkracht kunnen via deze site op een speelse en interactieve manier hun lessen volgen en maken op ieder zijn eigen niveau. Dit hebben we gerealisseerd in verschillende methodes. Een leerling kan bij een les gerelateerde video's en afbeeldingen bekijken, toetsen maken en de leerkracht kan dit beheren en sturen.

Bekijk de website van Maandtaak

“Ik hoop op nog een lange samenwerking met Pach Design”

In de loop van drie jaar is er door de content vanuit het onderwijsveld en de professionele aanpak van Pach Design een prachtige educatieve site met elkaar gemaakt.

Door de vriendschappelijke benadering en het uitwisselen van elkaars wensen en mogelijkheden is het maximale benut om een site te ontwikkelen waar leerlingen en leerkrachten op een laagdrempelige manier hoogwaardig onderwijs kunnen bieden en ontvangen.

Door onze wensen goed te inventariseren was Maurijn in staat om van een aantal gedachten een concreet eindproduct neer te zetten. Ook in de vervolgfasen is er in goed overleg steeds gekeken naar uitbreiding, vernieuwing en vereenvoudiging van het onderhoud.

Omdat Pach Design veel kennis heeft van verschillende technische platforms en ontwikkelgebieden kon er steeds gekozen worden uit verschillende mogelijkheden, waarbij duidelijk de voor- en nadelen werden besproken en aanvullende voorstellen werden gedaan. De resultaten van de bezoekers op de site kunnen op de voet gevolgd door het aanbrengen van de juiste gereedschappen. Tot nu toe is Maurijn zijn afspraken altijd nagekomen en zijn we samen trots op het eindresultaat.

Ik ben dan ook zeer tevreden met Pach Design en hoop op nog een lange samenwerking.

Erik van den Heuvel
Eigenaar Maandtaak (educatieve website voor wereldoriëntatie in het basisonderwijs)

 

 

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 0318 306 675.