Mark Terlage Uitvaartzorg - Logo ontwikkeling

Webdesign Veenendaal

Website bekijken?

Bekijk live

Thema webdesign

Responsive webdesign

Huisstijl, briefpapier, visitekaartjes Veenendaal - Pach Design

Enveloppen EA4, EA5, pennen en pepermuntdoosjes - Pach Design

Presentatiemappen - Pach Design

Laatste wensenboekje - Opmaak Bruchure magazine - Pach Design

Rolup baner - Pach Design

Mark Terlage Uitvaartzorg

Mark Terlage Uitvaartzorg is een jonge onderneming met jarenlange ervaring in de uitvaartbranche.

Na ruim 7 jaar te hebben gewerkt voor een grote landelijke onderneming heeft Mark Terlage de keuze gemaakt om een eigen onderneming te starten. Wij helpen hem met het opzetten van zijn offline en online communicatie.

De doelgroep van een uitvaartverzorger is heel anders dan voor een ander commercieel bedrijf. Dit uit zich anders in communicatie uitingen en strategie.

Huisstijl ontwikkeling

De huisstijl van Mark Terlage is bewust rustig en beheerst. Paars, grijze tinten en veel witruimte zorgen ervoor dat de doelgroep begrepen wordt. Het gaat in veel gevallen om een ernstige zaak. Toch moet er herkenning zijn in een huisstijl van een bedrijf. De vlinder en het paarse vlak komt altijd terug in een uiting. Al is het voor de krant, website of envelop.

Webdesign

Voor de website hebben we een strategie opgezet. Naast informatie over de onderneming zijn er thema’s geplaatst, om ook bezoekers te genereren die niet direct op zoek zijn naar een uitvaartverzorger, maar wel naar vragen die daarbij in de buurt kunnen komen.

Fotografie

Bekijk de website online

Overtuigd? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van dit formulier, of bel ons via het nummer 0318 306 675.