CCS Energie-Advies

Energiesubsidies op maat

CCS Energie-Advies in Deventer voorzien en beheren we al jarenlang van websites, communicatie-advies en online marketing. We begonnen in 2016 met de realisatie van de website MKB Energy Checkup die volledig op maat is gerealisseerd om bedrijven te motiveren subsidies aan te vragen.

Enkele projecten en aanpassingen later volgde de hoofdwebsite van CCS Energie-Advies.

Website van CCS Energie-Advies

Binnen de website gebruiken we een technische trechtervorming. Ruim 450 pagina’s met informatie zorgen voor verkeer vanuit zoekresultaten zonder dat het onoverzichtelijk wordt voor een bezoeker van de website. Die heeft 'gewoon' zijn pagina gevonden of kan direct door naar de gewenste pagina.

De websites worden door CCS Energie-Advies intern beheerd door marketingmanagers waar we al jaren nauw en prettig mee samenwerken.

Multi-site voor Bio-Up

Na de lancering van de CCS Energie-Advies website monitoren we samen maandelijks de trends, ontwikkelingen en leads die de website genereerd. Waar liggen kansen en welke informatie slaat goed aan. Inmiddels hebben we een multi-site gebouwd zodat de websites van CCS makkelijk schaalbaar zijn en één beheer-omgeving hebben. Inmiddels is vanuit die omgeving de website Bio-UP opgezet.

Ben je ook op zoek naar een bureau die kan samenwerken met jouw communicatie en marketing afdeling...

...om samen met plezier online resultaat te halen?

Neem contact met ons op en vraag een gesprek aan!

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Toepassingen

Communicatie en marketing voor CCS Energie-Advies in Deventer.

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.