De Regt Uitvaartverzorging

Met aandacht en respect.

Florens de Regt en Linda Hederik van De Regt Uitvaartverzorging uit Capelle aan den IJssel zijn begonnen vanuit pure passie om er voor mensen te zijn. Beiden vanuit een baan met affiniteit voor mensen en zorg, zijn zij samen gestart met deze onderneming.

Enkele jaren geleden begon deze reis als twee starters in de uitvaartwereld op zoek naar een passende manier om zich te presenteren in hun omgeving. Pach Design heeft geholpen met een uniek en eigen strategie- en aanpakplan volledig toegespitst op Florens en Linda's identiteit.

Anno nu

We spreken elkaar vaak over de voortgang van projecten en van de statistieken die o.a. de website laat zien. Tot de dag van vandaag krijgen ze meer bezoekers en groeit hun online aandeel in de regio waar ze werkzaam zijn. Op nog vele jaren!

Ook op zoek naar jouw unieke aandeel in je regio?

Neem contact met ons op of plan een kennismaking!

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.