Horren Fabriek

Dat denk ik wel, hor!

Humor zoals de titel hierboven al laat zien, is één van onze drijfveren binnen Pach Design. We houden van mensen, en we houden van communiceren met de daarbij behor(r)ende humor.

Cees van Horren Fabriek vroeg ons mee te denken met een idee die hij al jaren geleden had bedacht. Hij wilde een webshop starten, maar volledig op zijn eigen manier. Een manier waarbij een consument volledig wordt ontzorgd en in iedere stap wordt meegenomen in het proces.

Dat begint al tijdens de start van het bestelproces. Een klant kan door middel van foto's en video's simpel meten welke maat hor hij nodig heeft en de stappen van het bestelproces eenvoudig doorlopen. Eenmaal besteld krijgt hij continu vanuit de webshop de status, levertijd, en plaatsinginstructies toegestuurd. Van alle gemakken voorzien!

Ben jij ook op zoek naar zo'n perfecte webshop?

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan!

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Bezoekadres: Parallelweg 30, 3903 BC Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.