Jark

Ingewikkeld wordt afgewikkeld.

Jobert van Jark kwam door eerder contact met Maurijn bij Pach Design terecht. De wens van Jark? Het effectief uitbouwen van de huisstijl en de website van Jark. Met daarnaast makkelijk, leuk en ‘casual’ contact. Een perfecte samenwerking.

De website van Jark

Het doel van de website is helder. Wel moest er vooraf goed worden nagedacht over hoe we de doelen gaan omzetten in resultaat. In 5 verschillende talen laten we door middel van vindbaarheid, rechthebbenden (klanten) en ondersteunende partijen, weet krijgen van tegoeden wereldwijd. In de website is een maatwerk Google Maps kaart verwerkt die laat zien waar Jark opereert.

Huisstijl en drukwerk

Voor Jark is het belangrijk om aan te sluiten bij de doelgroep als een gerenommeerd bedrijf. Met name als het gaat om een eerste contact met Jark is een professionele uitstraling veelzeggend. De huisstijl van Jark straalt eenvoud en daadkracht uit. Brieven en documenten worden getypt in een aansluitend Word-sjabloon en gedrukt op net briefpapier met hoofd en volgpapier. Vervolgens verstuurd in een EA5 of C4 envelop met dezelfde uitstraling.

Over Jark

Faillissementen, bedrijfsliquidaties, onteigeningen, erfenissen en schuldsaneringen. Ze vragen stuk voor stuk om een goede afwikkeling. Jark traceert en monitort tegoeden en ondersteunen curatoren, advocaten en notarissen.

Ben jij ook op zoek naar een bureau waarmee je goed en open kan samenwerken?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvend gesprek aan!

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Toepassingen

Communicatie en marketing voor Jark in Veenendaal.

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.