Mark Terlage Uitvaartzorg

Omdat iedere uitvaart zorg verdient.

Mark Terlage van Mark Terlage Uitvaartzorg werd klant met de vraag of wij zijn huisstijl en marketing konden oppakken. Zijn basiskleur was blauw, want dat vond hij een mooie kleur.

Daar is inmiddels niets meer van terug te vinden. De gehele huisstijl is paars met een erg herkenbaar vlindertje die continu terugkomt in alle uitingen.

Waarom geen blauw, maar paars?

De reden waarom we een andere kleur hebben voorgesteld is simpel. Uit onderzoek bleek dat de doelgroep beter wordt bereikt met een paarse (warme) kleur en het paars komt beter overeen in de regio waar de uitvaartondernemer zich bevindt.

Inmiddels is de paarse kleur flink doorgevoerd, en is het kantoor, maar ook alle andere uitingen paars geworden. Van pennen en notitieblokjes tot aan de website en winkelwagenmuntjes.

Ben jij ook op zoek naar een unieke uitstraling in jouw regio?

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan!

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.