Strategische en creatieve communicatie, dat is Pach Design!

Pach Design is een communicatie- en reclamebureau, gevestigd in Veenendaal. Communicatie brengt mensen samen. Het feit dat jij hier nu bent, is een vorm van communicatie. Jouw zoektocht naar professionals die de communicatie tussen jouw bedrijf en je klanten vorm kunnen geven, bracht je hier.

Een indruk van Pach Design. Maurijn Pach en Mark Terlage overleggen.

Communicatie is meer dan een mooi praatje en een leuk plaatje. Communicatie begint bij een idee of een concept. Wij werken dit idee uit en vertalen het naar een goede communicatiestrategie die echt aansluit bij jouw organisatie en doelgroep. Dat is de uitdaging die wij graag aangaan.

Online marketing, of toch offline reclame maken?

Online marketing is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar Pach Design onderschat de kracht van offline reclame niet. Wij zorgen voor een complete communicatiestrategie waarin offline online ondersteunt en andersom.

Wees zichtbaar en voeg waarde toe

Twee gouden regels voor ondernemers, zijn ook voor Pach Design uitgangspunten:

  • Wees ZICHTBAAR:
    Wij maken ondernemers zichtbaar door een duidelijk herkenbare huisstijl te ontwerpen en die te koppelen aan uitgekiende communicatie en reclame-uitingen. Waarom moet jouw bedrijf zichtbaar zijn? Zodat klanten jou vinden!
  • Voeg WAARDE toe:
    Wij voegen waarde toe door te zorgen dat jouw doelgroep jou vindt. Wij gaan voor een aanpak met resultaat. Het doel daarbij is: resultaten uit het verleden overtreffen. Meten is weten. Het meten van resultaat is daarom een vast onderdeel van de communicatiestrategie. Zo bouwen we voortdurend verder op de eerder behaalde resultaten.

Waarom moet je waarde toevoegen? Zodat jouw doelgroep bij jou aanklopt en niet bij je concurrent. Niet alleen bij een eerste aankoop, maar steeds opnieuw!

Pach Design gaat uit van: identiteit, verbinding en resultaat.

Pach Design ontwerpt meer dan een logo of een website. Wij ontwikkelen identiteit, verbinding en resultaat.

Met identiteit bedoelen wij jouw bedrijfsidentiteit. Wij vertalen jouw bedrijfs-DNA naar een herkenbare huisstijl die je bij al je reclame-uitingen terug laat keren.

Verbinding ontstaat als je de juiste doelgroep voor jouw product of dienst aanspreekt. We brengen in kaart op welke manier we jouw doelgroep vinden en aanspreken: de communicatiestrategie. De identiteit van jouw bedrijf krijgt hierin een grote rol. Dit zorgt voor herkenbaarheid.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.