Je eigen jubileumboek laten maken

Door een jubileumboek te laten maken, kun je dit onvergetelijke moment op een mooie manier markeren. Op deze pagina geven we uitleg over de mogelijkheden en de stappen die er zijn bij het laten maken van een jubileumboek.

Je eigen jubileumboek laten maken

Stel je voor: jaren geleden schreef jij, je vader, grootvader of een andere grondlegger je bedrijf in bij de KvK. Sindsdien is er veel gebeurd. Je maakte hoogte- en dieptepunten mee, er waren ontwikkelingen in je vakgebied, in de regelgeving, er werd een authentieke zwart/witfoto gemaakt van een gloednieuwe bedrijfsauto, een Citroën 2CV, er kwam en ging personeel, en in al die jaren werkten jullie met en voor je klanten aan het succes van jullie bedrijf.

Een passend geschenk bij een jubileum

Door een jubileumboek te laten maken, kun je dit onvergetelijke moment op een mooie manier markeren. In dit boek (of magazine) kun je terugblikken en vooruitkijken. Het geeft de lezer een inkijkje achter de schermen van jouw bedrijf en het is een tastbare herinnering aan alles wat de afgelopen jaren gebeurde.

Hoe werkt het?

Er komt bij het ontwikkelen van een jubileumboek meer kijken dan alleen het ontwerpen en bedrukken van het boek. Voor het maken van een jubileumboek werk ik graag samen met tekstschrijver Lisette van de Heg. Lisette schrijft de teksten op basis van interviews en (bedrijfs)documentatie.  (Heb je zelf al iemand op het oog voor deze zaken, dan kan dat natuurlijk ook.)

Wij verzorgen de vormgeving, fotografie en het drukwerk voor het jubileumboek. We regelen het hele proces van a tot z.

Mogelijkheden van een jubileumboek

Jullie jubileumboek wordt door ons helemaal naar wens en op maat gemaakt. Dat maakt het zo leuk. Daarbij zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Vaak merken we in het oriënterende gesprek dat er al diverse ideeën zijn. Vaak vanuit een jubileumboek die je ooit al hebt gekregen of gezien.

We hebben ook ervaring om jubilea in websites te verwerken

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Loonbedrijf van der HelmZo hebben we dat toegepast op de website van Loonbedrijf van der Helm.

Wij denken hier, vanuit onze expertise, graag in mee om tot het beste eindresultaat te komen: compleet en echt, en precies zoals het past binnen je bedrijf!

Wat kost een jubileumboek?

Het laten maken van een jubileumboek is maatwerk en er is veel mogelijk. We bespreken wat je wensen zijn en laten zien wat er mogelijk is. Daarna ontvang je van ons een offerte.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Even bellen kan natuurlijk ook!

Overzicht Contact opnemen

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Bezoekadres: Parallelweg 30, 3903 BC Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.