Heuvel Horeca

Horecaleverancier pur sang

Via via kwam Jan bij Pach Design terecht. Het doel was om een vernieuwing toe te passen aan de huidige webshop. Met name order-, en productbeheer kon eenvoudiger en efficiënter.

De webshop van Heuvel Horeca

Met tienduizenden producten in de webshop is een goede hiërarchie en navigatie belangrijk voor je bezoekers. Door producten te verdelen in categorieën en subcategorieën komt een bezoeker, naast de zoekfunctie, altijd uit bij zijn product. Andersom hebben we daar ook over nagedacht.

Bezoekers die via Google Zoeken op een specifieke productpagina terechtkomen hebben de vrijheid eenvoudig naar de categorie van het product en naar relevante producten te klikken. Hierdoor ontstaat er meer verkeer door de webshop heen.

Binnen de webshop zijn er diverse mooie toepassingen gerealiseerd. Producten worden in bulk geïmporteerd vanuit aangeleverde Excel-sheets van leveranciers. Kortingen en prijswijzigingen zijn via meerdere opties te beheren in bulk. Kiyoh wordt geautomatiseerd ingezet wanneer een order is afgehandeld, etc.

Marketing en social media

Met social media hebben we diverse campagnes gedraaid. Winacties, maar ook campagnes om de bekendheid te vergroten bij Horeca-ondernemers.

Samenwerking

Een webshop staat nooit stil. Net als vernieuwingen op web-gebied verbeteren en optimaliseren we de webshop continu. Data is kennis en kennis is macht.

Over Heuvel Horeca

Van horeca apparatuur zoals koffieautomaten tot keukenbenodigdheden: Heuvel Horeca levert alle mogelijke horecabenodigheden aan tal van bedrijven: restaurants, hotels, cafetaria’s tot aan cateringbedrijven. Ook als horeca groothandel voor non food producten. Ontdek de ruime assortiment in de webshop. Één van Nederlands grootste leverancier voor horecaondernemers.

Op zoek naar een webbureau met ruime ervaring in het opzetten van effectieve webshops?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvend gesprek aan!

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Toepassingen

Communicatie en marketing voor Heuvel Horeca in Veenendaal.

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.