Masero Cyber Security

Een veilige omgeving.

Grootse Ideeën, spetterende website!

Laat ons je meenemen achter de schermen van een geweldig project waar we onlangs de handen voor ineen hebben geslagen. Wolter Buijs van Masero Cyber Security, een bedrijf dat de IT-wereld stormenderhand verovert, kwam bij ons met een grote vraag: "Hoe geven we onze diensten een frisse, nieuwe draai?"

Brainstormen, ideeën & heel veel koffie

Dat was het begin van enkele brainstormsessies, waar ons creatieve brein en de slimme koppen van Masero samen doken in alles wat met IT, kantoorautomatisering en, je raadt het al, Cyber Security te maken heeft. Het was fantastisch om met de hele groep te sparren, plannen te smeden en elkaar uit te dagen.

Een website met pit

Wat heeft dit alles opgeleverd? Een knaller van een website die barst van de energie! We hebben alle inzichten uit onze strategiesessies genomen en deze omgezet in een online plekje dat echt laat zien waar Masero voor staat. Het is fris, het is nieuw, en het legt precies uit wat Masero doet, maar dan leuker en helderder.

Samen Sterker

Deze ervaring was weer een prachtige herinnering aan waarom we bij Pach Design doen wat we doen. Niets is leuker dan samenwerken met gepassioneerde bedrijven zoals Masero en helpen hun verhaal te vertellen. En natuurlijk, het ontwikkelen van het idee naar ontwerp en realisatie!

Nieuwsgierig geworden?

Check de nieuwe website van Masero en zie zelf hoe cool cyber security kan zijn! www.masero.nl

< Overzicht Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Je vind hier specifiek de diensten die we hebben ingezet voor deze klant. Als marketing- en communicatiebureau kunnen we je aan vrijwel alle uitingen helpen en komen we vaak uit bij een integrale aanpak. Één verantwoordelijke, en bovenal, één contactpersoon voor de gehele communicatie.

Onze diensten Afspraak maken

Toepassingen

Communicatie en marketing voor Masero Cyber Security in Veenendaal.

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en ambities. Daar kunnen we het beste over sparren tijdens een vrijblijvend, goed gesprek!

Contact opnemen

Maurijn Pach, communicatie adviseur en interaction designer

Maurijn Pach
T: 0318 306 675
E: maurijn@pachdesign.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.

Adres: Nijverheidslaan 97A, 3903 AN Veenendaal. Voor meer contactgegevens, zie onze contactpagina.